
Giuseppina Luvarà
Policy Officer, Európai Bizottság, DG Research & Innovation Unit B.2 – Bioeconomy & Food Systems
(online prezentáció)

A növényi kategória helye az élelmiszergazdaságban

(online prezentáció)






|
Időpont
|
Előadó
|
Programpont neve
|
|---|---|---|
|
09:30 - 10:00
|
|
Regisztráció
|
|
10:00 - 10:10
|
Nagy Ervin
|
Megnyitó
|
|
10:10 - 10:30
|
Szöllősi Réka
|
EAT-Lancet 2.0: Növényi élelmiszerek a fenntartható élelmezés jövőjében
|
|
10:30 - 11:05
|
Giuseppina Luvarà
|
Research and Innovation approach on sustainable food systems
|
|
11:05 - 11:30
|
|
Kávészünet
|
|
11:30 - 12:00
|
Magyarvári Szilvia
|
OkosFehérje projekt: a hüvelyes növények népszerűsítése Magyarországon
|
|
12:00 - 12:30
|
Miskolczi István
|
A Fenntartható Élelmezési Stratégia
|
|
12:30 - 13:35
|
|
Ebédszünet
|
|
13:35 - 14:15
|
Marie-Louise Boisen Lendal
|
Change the food system through bridgebuilding
|
|
14:15 - 14:45
|
Tóth Gábor
|
Innovatív, plant-based irányok az élelmiszer-tudományban és a funkcionális táplálkozásban
|
|
14:45 - 15:00
|
|
Kávészünet
|
|
15:00 - 15:50
|
Marie-Louise Boisen Lendal, Miskolczi István, Szöllősi Réka, Tóth Gábor
|
Kérdezz - felelek szekció a nap előadóival
|
|
15:50 - 16:00
|
Nagy Ervin
|
Zárás
|
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A terem befogadóképessége korlátozott, ezért a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni.
A rendezvényen 100%-ban növényi alapú cateringet biztosítunk, igény szerint gluténmentes opcióval.
A rendezvényen igény szerint angol-magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.
Az eseményen használt evőeszközök és tányérok komposztálhatók, ezért kérjük azt a külön gyűjtőbe dobni. Az élelmiszerpazarlás elkerülése érdekében a megmaradt ételek eldobozolásra kerülnek.