Kiemelt projektjeink, amelyekhez akár cégként, akár magánszemélyként is csatlakozhatsz
A biodiverzitásban bekövetkező példa nélküli hanyatlás legkomolyabb előidézője az élelmezési rendszerünk
A piac minden résztvevője számára fontos a felelős magatartás és a társadalmi felelőségvállalás, hiszen a klímaválság a lakosságot és a cégeket is sújtja
A haszonállat-tartással és a fenntarthatóbb élelmiszer-ellátás kialakításával összefüggő társadalmi és szakmai vitákban való aktív részvétel
A NÉGYOSZ legfontosabb feladata, hogy ösztönözze a hazai élelmezési rendszer fenntarthatóvá alakítását, valamint a növényi alapú fehérjék elismertségének és szerepének növelését a magyar lakosság táplálkozásában.
Családi vállalkozás keretein belül már több mint 10 éve gyártjuk a Vega-Farm gabonakolbászokat, és egyéb növényi alapú élelmiszereket. A cég vezetése által lehetőségem nyílt tapasztalatot szerezni ezen a területen, és megismerni a szakmában rejlő lehetőségeket és nehézségeket is.
Szívügyem a fenntarthatóság és a környezettudatos életmód, különös tekintettel a növényi alapú táplálkozásra. A The Planteen társalapítója vagyok, ami az ország első, teljesen növényi alapú kantinja, továbbá a HVG fenntarthatósági podcastját vezetem illetve a nemBÖJT életmód program társszervezője vagyok.
Szabadúszó élelmiszeripari tanácsadóként és szakíróként is szívügyem az élelmezési rendszereink fenntarthatóvá alakítása és a növényi alapú élelmiszerek gyártóinak támogatása. 20 éves élelmiszerszabályozási és érdekképviseleti tapasztalatommal örömmel segítem a NÉGYOSZ munkáját!
Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem az élelmiszeripari szabályozás, fenntarthatóság és társadalmi párbeszéd területén. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a növényi alapú élelmiszerek szerepe és jelentősége megfelelően megjelenjen a szakpolitikai döntéshozatalban.
Az elmúlt évtizedben karrieremet a növényi alapú életmódok népszerűsítésének szenteltem. Szakmai hátteremet az ügyvezetői asszisztencia, a HR és az élelmiszeripar alkotják. Korábbi alapítótagja voltam a MAVEG-nek, a Plant-Powered Perspectives konferenciáknak, és jelenlegi vezető tagja az Una Terra Alapítványnak.
2021 óta dolgozom a vendéglátás és élelmiszeripar területén, családi vállalkozásunk a Sweet Gorilla Mentes Tortaműhely. A Vegan Business Circle magyarországi csoportvezetője és a Vegán Aktivisták Magyarország aktív tagja is vagyok. Fontos számomra a növényi alapú élelmiszerek elterjesztése, a lakossági szemléletformálás, a vállalkozások támogatása, és a jogszabályi környezet korszerűsítéséért végzett tevékenység.
Több mint 13 éve foglalkozom projektek és kampányok vezetésével, forrásteremtéssel és marketinggel. A Magyar Vegán Egyesület alelnökeként aktívan támogatom a fenntartható és etikus rendszerek kialakítását, amelyek az állatok, az emberek és a bolygó jólétét szolgálják.